www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 X-Men 2 - X2 - 720p - Türkçe Dublaj Tek Parça İzle - Teknoloji Haber Portalı 2013

Tür : Aksiyon, Macera, Bilim-Kurgu

Yapım Yılı : 2003

Yönetmen : Bryan Singer

Oyuncular : Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry, Famke Janssen, James Marsden, Rebecca Romijn

IMDB Puanı : X2 (2003) on IMDb

Konusu : Beyaz Saray'a yapılan saldırıdan dolayı Profesör Jean ve Storm araştırmaya gönderilir. Bu saldırıyla ilgili olarak Magneto'ya soru sormak içinse Profesör yanına Scott'ı da alarak gider. Wolverine ise okuldakilere göz kulak olacaktır. Jean ve Storm suikasti Nightcrawler adında birinin yaptığını öğrenirler; ama kısa sürede Nightcrawler'in iyi biri olduğunu anlarlar. Magneto ise çaresiz durumdadır; ama Profesör'den gizli tüm okul sırlarını içeren bilgileri zorla vermiştir ve Profesör X bir tuzağa düşürülmüştür. Bu arada Scott onu kurtaracak iken Deathstrike görevliler tarafından saldırıya uğrar ve etkisiz hale getirilir.
Okula saldırı düzenlenmiştir; bir çok öğrenci rehin alınmıştır. Wolverine, Iceman Bobby ve Pyro Bobby'lerin evine gitmişlerdir; ancak polisler onları bulmuşlardır. Neyse ki birşey olmadan Jean ve Storm onları almışlardır. Şimdi bir plan kurup Profesör ve Scott'ı kurtaracaklardır. Bu sırada Magneto ile işbirliği yaparlar ve onları kurtarırlar; ama uçak kalkamıyordur. Bu yüzden Jean Grey kendini feda eder ve uçak kalkar diğerleri kurtulur.



--- PART 1 ---




--- PART 2 ---


0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top