www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Empire Total War Çalışmayı Durdurdu Hatası %100 Çözümü - Teknoloji Haber Portalı 2013



%100 çözümü yazmışız ama şu da var ki her bilgisayar farklı olduğundan sizin bilgisayarınızdan kaynaklanan bir nedenle çözemeyebilirsiniz fakat biz denedik oldu ve %100 kesin çözüme ulaştık. (Hatanın diğer adı: Empire Total War has stopped working - sloved )

(Tavsiye Yayın: Empire Total War Special Forces Edition Full Tek Link Download)

(Tavsiye Yayın-2: Empire Total War v1.5 Update 8 - Razor1911 Full İndir)


Empire Total War Special Forces Edition Full İndir yayınımızı hazırlarken çalışıyor mu diye oyunu denetlediğimizde  yukarıdaki resimde de gördüğünüz üzere "Empire Total War çalışmayı durdurdu hatası " aldık.

Oyunumuz gerçekten çok sorunlu bir oyundu, 3 gün boyunca bu hatayı araştırdık, bazı çözümler vardı ama işe yaramadılar. Şimdi sizlerle işe yarayan çözümü paylaşalım:


1- Başlat - %appdata% yazdıktan sonra "Roaming" isminde bir klasör çıkar tıklayın. (soldaki resimde de görebilirsiniz)

2- The Creative Assembly - Empire yolunu izleyin ve buradaki tüm dosyaları kalıcı olarak silin.

Bunu yaptıktan sonra oyuna girin eğer yine çalışmayı durdurdu hatası alırsanız.

1- Yukarıdaki işlemleri tekrar yapın.

2-Oyunu tamamen kaldırıp, baştan kurun. Program ekle kaldır da oyunu bulamazda kaldıramazsanız program files da bulunan "Empire Total War" klasörünü kalıcı olarak silin(Shift + delete) bu şekilde de kaldırmış olursunuz, sorun olmaz.

Empire Total War steam_api.dll eksik hatası alırsanız:

-Kurulumu yanlış yaptığınızı gösterir, tüm dosyaları silin ve baştan kurun. Kurulum sitemizde videolu bir şekilde anlatılmıştır.

Biz denediğimizde bu işlemi yaptıktan sonra tekrar attı ve aynı işlemleri tekrar yaptık sonra younu silip baştan kurduk, sorun yaşamadık. Çözümü gözlerimizle görünce paylaşalım istedik.

Yine de hata almaya devam ediyorsanız bu başka sebeplerden(ekran kartı driver güncellememişsinizdir - yukarıdaki işlemleri eksik yapmışsınızdır - sistem yeterli olmayabilir - directx yeterli olmayabilir - kurduğunuz başka bir yama sebep olmuş olabilir - bir şeylerle çakışıyor olabilir) kaynaklanıyordur. Çünkü biz bu şekilde 1 savaş bitirdik :)

Keyifli Oyunlar.


0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top