www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Prototype Full Sorunsuz Tek Link İndir (Resimli Anlatım) - Teknoloji Haber Portalı 2013


Prototype Full Sorunsuz Tek Link İndir (Resimli Anlatım)

Yaptığımız "sıradaki oyun anketi"sonucunda en çok indirilmesini istediğiniz oyun 72 oy ile "prototype" oldu. Ben de sıvadım kolları ve bu oyunu tek link ile sorunsuz indirip kurmanız için elimden geleni yapacağım. Amaç oyunu oynamak isteyip de ekonomisi orijinaline para verecek kadar olmayan arkadaşlara sorunsuz bir oyun sunmak.

Bu paylaşım sürekli ve hâlâ günceldir.


İndirme işlemimiz zamunda torrent aracılığıyla yüksek hızda olacaktır ama hemen hızlanmasını beklemeyin, belirli bir süreden sonra hızlanacaktır. Anlatım adım adım ve sade olduğu için biraz uzun görünmekte fakat aslında yapılan işlemler çok kısadır.


Tavsiye yazı: (problogcu.blogspot.com olarak Turbobit Premium Hesabı Veriyoruz, Tıklayın!)



Anlatmaya başlayalım.. Yapacağımız çok basit arkadaşlar.

Gereken Programlar:

1- uTorrent indir.
2- Daemon Tools Lite indir 

Daemon Tools Oyun Yüklemeyi Bilmiyorsanız Burayı Tıklayınız



***PROTOTYPE ZAMUNDA TORRENT İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ - 


Adım Adım Prototype Kurulumu





Prototype indi şimdi gelelim nasıl kuracağımıza:

Sonradan Not: Arkadaşlar şu kısmını anlayamamışlar sordular. İso dosyasını ilk indirdiğiniz klasörde göremezsiniz, tüm partların çıkıp oluşturması lazım bunu da siz yapacaksınız peki nasıl? :

:rzr-prot.001 isimli ilk dosyayı birlikte aç diyelim ve winrarla açalım. İçerisinde iso dosyasını göreceksiniz ona çift tıklayın ve tüm partları birleştirerek tek bir iso dosyası oluşturmasını bekleyin. Bu 8-9 dakika sürebilir. Sonuçta iso ortaya çıkmış olur ve aşağıdaki anlattıklarımı uygularsanız oyunu sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz.

1-Daemon tools lite programını açın.

2- Bilgisayarınızın sağ aşağısında ki daemon tools lite programının simgesine gelip sağ tıklayıp - sanal aygıtlar - bir kalıp dosyası yerleştir , dedikten sonra inmiş olan dosyamızı seçelim.

3- install deyip yüklemeye başlayalım.



4- Sırasıyla aşağıdaki install fotoğraflarını takip edebilirsiniz.








Oyunu kurduktan sonra crack yapmadan girmesek iyi olur. Şimdi gel gelelim crack atmaya. Crack orijinal olmayan bir oyunu orijinalmiş gibi oynamak demek. Sanal diskimizin içindeki bir dosyayı alıp program files daki gerekli konuma atacağız o kadar.

Prototype Oyun Kurulumu: -CRACK ATMA -

Resim 1

1- Sanal diskimize sağ tıklayıp "Araştır diyelim" (bkz: resim:1)

Resim 2

2- Prototype - Razor1911 klasörüne girip "prototypef" dosyasını kopyalayalım. (bkz: resim 2)

Resim 3
Resim 4


3- Yerel disk C-Program files-Activision-Prototype klasörüne girelim ve kopyaladığımız dosyayı buraya yapıştıralım.Eğer bilgisayarınız 64 bit ise bu konum değişebilir ona dikkat edin arkadaşlar.(bkz: resim 3, resim 4)

Resim 5

Resim 6
4-Karşımıza çıkan soruya "Kopyala ve Değiştir" dedikten sonra oyunumuzu açabiliriz.(bkz: resim 5-6)


Oyun içi görüntüler
Direk masa üstünden girmek isterseniz, Yerel disk C-Program files-Activision-Prototype 'nin içindeki prototypef.exe'nin üzerine gelin sağ tıklayın ve kısayol oluştur deyin. Oluşan kısayolu kesip masa üstüne kopyalayın. O kısayolla artık masa üstünüzden oyuna direk girebilirsiniz.

Oyun içi görüntüler


Vee bir oyunu daha sorunsuz yüklediğinizi düşünüyorum. Bu yazıları hazırlamadan önce kendi bilgisayarımda deniyorum, bende sorun çıkmadı, umarım sizde de sorun çıkmaz. Eğer bir sorun veya anlamadığınız bir kısım varsa yorum atarak sorun, en kısa sürede cevap yazarım.

Not: Yorum bırakabilmeniz için bir gmail hesabınızın olması gerekmemektedir anonim olarak atabilirsiniz.

Oyununuz hayırlı olsun..


Yararını gördüyseniz bir teşekkür yorumu beklerim :)


Sağlıcakla..


Uploadlar turbobit üzerindendir, sorumluluk ilgili siteye aittir.
Oyunun orjinalini almanız tavsiye edilir.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top