www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Empire Total War V1.5 Update 8 - Razor Sorunsuz İndir - Teknoloji Haber Portalı 2013



Empire Total War oyununun üst seviye olan görüntü kalitesini daha da arttıran bu update ile birçok devlette güncellenmiş olmakla birlikte oyunu çalıştırırken alınan bir çok hatada giderilmiştir.


(Tavsiye Yayın: Empire Total War Special Forces Edition Full Tek Link Download)

(Tavsiye Yayın-2: Empire Total War Empire Total War Çalışmayı Durdurdu Hatası %100 Çözümü)


Aklınıza takılabilecek sorular:

1- Bu update için bir önceki updateleri uygulamak şart mı?

-Hayır, şart değil, bir problem oluşturmaz.

2- Mevcut save dosyalarıma zarar gelir mi?

-Hayır, gelmez.

3- Sizin sitenizden indirdiğim oyunun ismi "Empire Total War Special Forces Edition" ama bu yayında "Empire Total War" yazıyor ikisi farklı mı?

-Hayır, tek fark bizim yayınladığımızda fazladan askeri birim bulunmakla birlikte oyun aynı oyundur. Yani ikisi de aynı sadece "Special Forces Edition" olanın bir kaç fazlalığı var diyebiliriz ve bu updateyi hiçbir şekilde etkilemez.



İndirme Linkimiz:



Nasıl indireceğiz nasıl kuracağız?

1- Çok basit. İlk olarak dosyanın turbobit indirme linkini kopyalayın ve şu yayında sizlere anlattığımız gibi turbobit çevirici sitelerden birisine yapıştırın, tek tıklama ile hiç beklemeden indirin.


2- Daha sonra inen dosyayı yukarıdaki resimde anlatıldığı gibi "C:\Program Files\Empire Total War" konumuna kopyalayın. Şimdi yapacağınız şey sadece çift tıklamak.

3- "rzr-etw8" çift tıklayın ve patch işlemi başlasın. Bu biraz vakit alacaktır.


Yukarıdaki resimdeki durumu gördüğünüz vakit başarmışsınız demektir.

4- E oyunumuz güncellendiğine göre crack'i de yenilememiz gerekiyor. İndirdiğiniz dosyada bulunan "Empire" dosyasını oyunun kurulu olduğu dizine kopyala-yapıştır yapın ve gelen soruya "Kopyala ve Değiştir" deyin.

İşlemler bu kadar. Denenmiştir ve %100 çalışmaktadır.

Keyifli Oyunlar.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top