www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Empire Total War Special Forces Edition Full Sorunsuz Tek Link İndir - Teknoloji Haber Portalı 2013


Empire Total War Special Forces Edition Full Sorunsuz Tek Link İndir


Oyun Hakkında Bilgi:

Empire Total War Special Forces Edition 2009 yılında piyasaya sürülen ve kalitesi ile tüm strateji tarzı oyun severlerin bilgisayarlarını fethetmeyi başarmış bir oyundur. Oyun gerçek tarihi işlemekle birlikte kalite o kadar üst seviyede kullanılmış ki strateji mi FPS mi anlamakta zorlanabilirsiniz. Bu oyunun en bilinen yanlarından birisi de oyunu açtıktan sonra alınan hatalardır. Biz sizler için bu hataların en çok karşılaşılanlarını çözümledik ve paylaştık. Bu yayını yapmamız 5 günümüzü aldı ve umarız sizde bizim gibi sorunsuz bir şekilde kurulumu yapar,oynarsınız. Şimdi oyun hakkında wikipedik bilgileri paylaştıktan sonra indirme ve kurulum aşamalarına geçelim:
Empire: Total War (genellikle E:TW) 4 Mart 2009'da piyasaya çıkmış olan Gerçek zamanlı strateji ve Sıra tabanlı strateji oyunu. Creative Assembly tarafından geliştirilmiş ve Sega tarafından yayınlanmıştır.

Empire: Total War, serinin diğer oyunları gibi keşif, fetih, koloniler kurma ve savaşma hakkındadır. Oyunun zamanı 1699 ile 1799 arasında geçmektedir. Oyundaki milletler Avrupa, Kuzey Afrika, Amerika ve Hindistan bölgesi'nde yer almaktadır.

Mücadele haritası Avrupa, Amerika, Kafkaslar ( Doğu Anadolu ) ve Hindistan'ın bir çevresini ve ortadoğu ile kurulabilecek yolu kapsamaktadır. Oyundaki en büyük yeniliklerden biri, diplomasinin ön planda olması ve diplomatik görüşmeler için diplomatlara ihtiyaç duyulmamasıdır.

Oyundaki bir diğer yenilik ise deniz savaşlarının oyuncu tarafından yapılabilmesidir. Geliştirilmiş otomatik yönetim sistemi ile birlikte tavsiye sistemi de yer almaktadır, ve oyun kendi içerdiği geliştirilmiş öğreticileri ile öğrenmeyi kolaylaştırmaktadır. Oyunda eyaletlerdeki hoşnutsuzluk ise, önceki Total War oyunlarına nazaran çeşit kazanmıştır(dini hoşnutsuzluk, vergiler, bağımsızlık isteği, reform isteği ). Oyundaki ordular ve filolar generaller ve amiraller tarafından kurulabilmektedir. Yetiştirilen birimler oyuncunun istediği en yakın mesafede oluşturulabilmekte, ve birimleri oluşturan generalin birimlerine katılabilmektedir. Oyunda yıllar ilerledikçe teknolojik gelişmelere bağlı olarak demokrasi ve özgürlük düşünceleri artmaktadır. 

Oyuncu, oyunda ilerledikçe Amerika Birleşik Devletlerinin bağımsızlığına bizzat şahit olabilmektedir. Halk var olan rejimden memnun değilse,ayaklanıp var olan rejimi değiştirebilmektedir. (wikipedia)


İndireceğiniz dosya toplamda 11.7 GB olup, iso dosyasıdır.


Minumum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi:Windows XP , Vista , 7
RAM: 1 GB Ram(xp), 2 GB Ram(vista)

İşlemci: İntel Pentium 4 , 3.0 GHz
Ekran KartıGeForce 6800 ya da Radeon x 1500 series
HDD: 10 GB Boş Alan


Oyun içi video:


 

Gelgelelim İndirmeye. Anlatım sade olduğu için uzun görünebilir ama yapacağımız işlemler oldukça basit arkadaşlar. Üstelik böylesi bir oyunu tek link olarak indireceğiz.

Gerekenler:

Empire Total War Special Forces Edition'ı tek link halinde indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite

Daemon Tools Oyun Yüklemeyi Bilmiyorsanız Burayı Tıklayınız






Sponsor:



İster Part Part İndir:








İster Tek Link İndir:


Empire Total War Full Tek Link İndir   (1 Şubatta)



Adım Adım  Empire Total War İndirme & Kurulum & Crack


Oyunun kurulumu standart ve basit bir kurulum olmadığı için nasıl kurulacağını video ile anlattık. Şu 3 maddeden sonrası videoda yer almaktadır.

1- Yukarıdaki partların turbobit adresini-linkini- alıp turbobit çeviricilerden hiç beklemeden indirin.

2- İnen "EMPRE.T.W.S.F.E.-S.O-.part1" ; "EMPRE.T.W.S.F.E.-S.O-.part2" ; "EMPRE.T.W.S.F.E.-S.O-.part3" ; "EMPRE.T.W.S.F.E.-S.O-.part4"dosyalarına sağ tıklayın ve buraya çıkart deyin.

3- Çıkan klasördeki "Empire Total War Special Forces Edition DVD1.iso" dosyasını daemon tools lite aracılığıyla açıyoruz.


Empire Total War oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanları şahsen denedim arkadaşlar yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız yorum bırakarak sorun en kısa zamanda yanıtlamaya çalışırım.


(Tavsiye Yayın-2: Empire Total War v1.5 Update 8 - Razor1911 Full İndir)

(Tavsiye Yayın-3: Empire Total War Special Forces Edition Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü)


Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

Yorum  bırakarak ya da bu yayını sosyal medya üzerinden paylaşarak katkıda bulunabilirsiniz.

Keyifli Oyunlar.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top