www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Canon ile Çekilen Fotoğrafları iOS ve Android Cihazlarında Düzenlemek - Teknoloji Haber Portalı 2013


CameraWindow, Canon PowerShot serisi ile çekilmiş yüksek kalite ve çözünürlükteki fotoğrafları wifi ile anında iOS ya da Android cihazınıza taşıyarak, mobil düzenlemenizi ve görüntülemenizi sağlayan bir mobil uygulamadır. Uygulama, akıllı cihazlar ile çekilmeyecek kadar yüksek kaliteli resimleri zahmetsizce akıllı telefonlar ile Canon fotoğraf makineleri arasında karşılıklı taşıyabilmeyi amaçlıyor.
 
CameraWindow, aslında akıllı telefonların iyice palazlanması sonucu pazardaki paylarını iyiden iyiye kaybeden fotoğraf makinelerinin bir nebze olsun kullanıcıların fotoğraf çekme alışkanlıklarının hala bir parçası olabilmeyi sağlamak için geliştirilmiş pratik bir mobil uygulamadır.
 
iPhone, iPad ya da Android cihazlarına kurulan CameraWindow, Canon PowerShot fotoğraf makineleriyle (point-and-shoot camera) entegre bir biçimde çalışarak cihazların yüksek kaliteli fotoğraflara anında ulaşmasını, düzenlemesini ve hatta resimlere isteğe bağlı coğrafi konum ekleme özelliğini bile sağlamaktadır.
 
 
CameraWindow, aynı wifi ağına bağlı akıllı telefonları ve Canon fotoğraf makineleri arasında çalışmaktadır. Eğer cihazların bulunduğu yerde bir wifi yoksa, Canon PowerShot'ın oluşturacağı lokal wifi ile fotoğraflar telefonlarda görüntülenmek amacıyla taşınabiliyor ki, bu özellik oldukça inanılmaz bir kolaylık sağlıyor.
 
Uygulama ile sadece fotoğraf değil, video görütülerini de taşıyabiliyorsunuz. Video taşımı esnasında sadece Android cihazları için bir video çevirici uygulamaya da ihtiyacanız oluyor. Videoları Android cihazlarında çevirmek için Canon'un Movie Converter'ını (video çevirici) kullanıyorsunuz. Tabii iPhone ya da iPad için buna gerek olmuyor. (e-siber)

iPhone/iPad için: https://itunes.apple.com/us/app/canon-camerawindow/...
Android için: https://play.google.com/./details?id=jp.co.canon.ic.camcomapp...
Android için video çevirici: https://play.google.com/./canon.ic.movconverter

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top