www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Tomb Raider'ın Yeni Filmi Onaylandı - Teknoloji Haber Portalı 2013


Büyük bir çıkışla oyun tarihine adını altın harflerle kazıyan Tomb Raider serisi ve seksi kahramanı arkeolog Lara Croft geçtiğimiz gün yeniden doğdu. Orijinal serinin son oyunları oyuncular tarafından beğenilmeyip, sektörün önde gelen isimlerinden ardı ardına olumsuz eleştiriler alınca Crystal Dynamics ipleri eline aldı ve efsanevi seriyi yeniden yarattı. 5 Mart tarihinde çıkan ve hikayenin orijinini anlatan "yeni" Tomb Raider büyük övgüler aldı ve sevenlerini bir de yeni film müjdesi ile sevindirdi.
Daha önce Angelina Jolie'nin baş rolünü oynadığı ve pek beğenilmeyen iki sinema uyarlamasının ardından yeni film, aynen oyunda olduğu gibi başa sarıyor ve bizlere genç Lara Croft'un ilk macerasına davet ediyor. The Departed, Argo ve Hugo gibi ödüllü filmlerle piyasada adını duyuran GK Films'in yapımını üstlendiği yeni proje son oyunla oldukça yakın bir çizgide olacak. Crystal Dynamics patronu Darrell Gallagher'ın da yaptığı açıklamayla kesinlik kazanan film için çalışmalar çoktan başlamış bile. Oyun stüdyosu ve GK Film'in ortak çalışması olacak olan Tomb Raider sinema uyarlamasının vizyon tarihi ve yeni Lara Croft'u ise şimdilik muallakta. (Teknokulis)

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top