www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Oyun Dünyasında Mart Bayramı - Teknoloji Haber Portalı 2013

İşte Mart ayında tanıtılacak ve bu yıl ençok konuşulacak oyunlar. 
CRYSIS 3 
22 Şubat’da Amerika’da satışa sunulan CRYSIS 3 için, mart ayında çıktığı söylenebilir. Lakin ülkemizde mart ayı içinde satışına başlandı. Yerli kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği oyun tüm dünyada heyecanla bekleniyordu.
Şimdiden Crysis 3'lü GTX 680 ve Ati 7970 ekran kartları satışa sunuldu. Oyun hakkında söylenebilecek şey şu; ilk Crysis’de oynadığımız Prophet‘i yine oynuyoruz. Oyun 2047 yılında New York’da geçiyor. C.E.L.L. tüm dünyayı ele geçirmiş ve biz onun Nano Kubbesini yok etmeye çalışıyoruz. Oyun oynanış ve grafik açısından çıtayı çok yukarılara taşıyor. Mutlaka oynanması gereken bir oyun.
NOT: İyi bir sisteminiz ve DX11 destekli bir ekran kartınız yoksa sakın oyunu satın almayın, çünkü oyunu çalıştıramazsınız.
BioShock Infinite
Bu ay çıkacak bir diğer oyun da ilkinden çok daha başarılı olacağını öngördüğüm BioShock Infinite. Oyun oynandığı dünya açısından hiçbir dünyaya benzemeyen dinamik yapısı ve inanılmaz görselliği ile insanı içine alıyor. Bulutların üzerindeki Columbia şehrinde geçen hikâyede Elizabeth’i eve geri götürme görevini üstleniyoruz. Oyundaki kanca eklentisi ile hem bir yerden bir yere kancayla kayarak gidebiliyor hem de bunu silah olarak kullanabiliyoruz. Oyun oynanış ve grafik olarak çok üst bir seviyede.
Tomb Raider 
Tam bir konsol oyunu olan Tomb Raider her oyunu ile çok büyük bir başarı yakalamış mükemmel bir oynanışa sahip, benim de en sevdiğim oyunlardan biridir. Yeni Tomb Raider’da hikayenin en başına giderek Lara Croft’ın Ajan Tomb Raider’a nasıl dönüştüğünün hikayesini yaşayacağız. Oyunda sürekli hareket ve hayatta kalma mücadelesi var. Mart ayında heyecanla beklediğim 2. oyun bu. Umarım beklentilerimizi fazlasıyla karşılar. Oyunun Türkçe olmaması çok üzücü.
God of War Ascension
Bu ayın en çok merak ve heyecanla beklediğim oyunu ise God of War Ascension. God of War serisi milyonlarca kullanıcıyı bir platforma bağlamış ender oyunlardan biri. Bu kadar başarılı bir oyunun görselliği, oynanış şekli, senaryosu bir yana bu oyunun müzikleri şu ana kadar yapılan en iyi müzikler olmuştur. Sony sadece bu oyun yüzünden milyonlarca Play Station 3 satmıştır (bu oyun yüzünden Play Station alanlardan biri de benim). Yeni oyun Türkçe seslendirme ile gelerek biz oyun severlere büyük bir sürpriz yaptı. Bu oyun da Tomb Raider gibi hikayeyi başa sararak; kahramanımız Kratos’un Ares’in 3 şeytanını öldürmesi üzerine kuruluyor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top