www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Office 2013 Çıktı! Hemen İndirin! - Teknoloji Haber Portalı 2013


Microsoft, Office yazılım paketinin son sürümlerini yayınladı. Office 2013 ve Office 365, bugünden itibaren tüm dünyada hizmete sunuldu.
Dijital dünyadaki değişime paralel satış stratejileri izlemeyi kendine amaç edinen Microsoft, 2013 model ofis paketlerini de yenilikçi bir strateji ile yayınladı. Bugün itibariyle office.microsoft.com adresinden indirilebilen paketler, alternatif kapsam seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuldu.
Sadece internet üzerinden indirilebilecek olan Office paketlerini kutulu olarak satın almak isteyen kullanıcıları da yine indirme sayfalarına yönlendirecek olan Microsft, kutu içerisinde sadece lisansa yer verecek. Dolayısıyla kullanıcılar orijinal bir DVD’ye sahip olamayacak. Bunun yerine sadece lisanslı kutu satın alabilecek.



Tek bir bilgisayara yüklenebilen Office 2013 paketleri için belirlenen fiyatlar ise şöyle:
Home and Student (Word, Excel, PowerPoint ve OneNote) 139.99$
Home and Business (Home and Student paketine ek olarak Outlook) 219.99$
Office Professional (Home and Business paketine ek olarak Publisher ve Access) 399.95$
Bu paketlere ek olarak aylık ve yıllık abonelik süreciyle satışa sunulan Office 365 ise aylık 9.99$ ve yıllık 99.99$bedelle satışa sunulurken bu paketin içersinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access barındırırken ek olarak 20GB kapasiteli SkyDrive depolama alanı ve Skype ile aylık 60 dakika konuşma kredisi hediye ediliyor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top