www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Crytek İstanbul Merkez Ofisi Açıldı - Teknoloji Haber Portalı 2013

Dünya çapında tanınmış Crysis serisinin ve CryENGINE teknolojisinin üreticileri Yerli Kardeşler, gelişmekte olan Türk oyun pazarını uluslararası piyasada hak ettiği yere getirebilmek için İstanbul merkez ofisini hizmete açtı.
Crytek'in Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerine yönelik yatırım planı, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün'ün katılımı ve Crytek'in kurucuları Cevat Yerli, Avni Yerli, Faruk Yerli ile Crytek İstanbul Genel Müdürü Serhat Bekdemir'in ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısı ile ilk kez kamuoyuna duyuruldu.
Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Cevat Yerli, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinden de sorumlu olacak Crytek İstanbul, Türkiye'ye yapılacak yatırım ile bölgenin ihracat merkezi olacağını belirtti.  Bu yatırım ile 150 üstün nitelikli personele istihdam sağlanacağını açıklayan Yerli, "Tersine beyin göçünü teşvik etmek amacıyla, üretim odaklı teknolojinin geliştirilmesine öncelik verecek olan Crytek, dünyanın dört bir tarafında yer alan ofislerinde çalışan yaklaşık 50 Türk uzman ve mühendisin bilgi ve deneyimi bu konuda en değerli kaynaklardan biri olacak" dedi. (CHIP)

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top