www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Facebook Artık Google Chrome'u Desteklemiyor Mu? - Teknoloji Haber Portalı 2013


Az önce sosyalmedya.co sitesinde okuduğum kadarıyla Facebook'un artık Google Chrome'u desteklemediği ve Opera'ya olan yakınlığından bahsediliyor. Son zamanlarda Chrome'dan Facebook'a doğru düzgün bağlanamadığım ve aynı problemi başkaları da yaşadığı için haberin doğru olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.


Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi Chrome listeden çıkartılmış ve onun yerine Opera eklenmiş. Hemen yabancı siteleri araştırdım. Gördüğüm kadarıyla yazılara güncelleme şeklinde notlar düşülmüş. Bu notlarda “Facebook'un hala Chrome'u desteklediği fakat tavsiye ettiği tarayıcılar listesinden çıkardı”deniliyor.

Facebook'un Yardım Merkezi'ndeyse hala Google Chrome'un adı geçiyor.


Bu haberden anlaşılıyor ki Facebook ciddi ciddi Google'a rakip olacak gibi görünüyor. Tam Chrome dünyanın bir numaralı tarayıcısıkonumuna gelmişken Facebook'un böyle bir karar alması düşündürücü. Eğer Facebook, Chrome'u desteklemezse IE'nin en azından Türkiye'de kullanıcı sayısında tekrar bir artış yaşanacağını düşünüyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top