www.maxicep02.blogspot.com teknoloji haber Portalı 2013 Windows Blue Yola Çıktı - Teknoloji Haber Portalı 2013


Windows Blue Nedir?
Bilindiği üzere geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Microsoft, Windows 8 işletim sistemini duyurdu. Korsan kullanımın önüne geçmek amacıyla da yasal olmayan bir Windows 7 işletim sisteminden bile 79 TL karşılığında resmi güncellemeyi alabildiğiniz Windows 8, önümüzdeki aylarda Windows Blue paketiyle daha da iyileştirilecek. Windows Blue, Microsoft’un yeni Service Pack’i görebini üstlenecek diyebiliriz. Sistem güncellemelerine ek olarak, Windows Blue korsan kullanımın tamamen önüne geçmeyi amaçlayan bir paket aslında.
Sürekli olarak yasa dışı kullanımlarla gündeme gelen Windows işletim sistemleri, Windows Blue ile birlikte sonlanacak diyebiliriz. Zannediyoruz Microsoft artık bütün güvenlik zaaflarını önleyecek ve bu sayede yasal kullanım zorunlu hale getirilecek.

Windows Blue Haziranda Geliyor
Çin medyasının önde gelen ajanslarının edindikleri bilgilere göre Microsoft, Windows 8 için adeta yeni bir işletim sisteminin üzerin çalışılması gibi emek sarf edilen dev güncellemeye dair hazırlıklarına hız verdi. İçinde Internet Explorer 11'i de bulundurması beklenen güncelleme, haziran ayında ön izleme sürümüyle karşımızda olacak. 2 aylık bir test süreci boyunca edinilen bildirimler ve tecrübeler kapsamında iyileştirmeler yapılacak ve ağustos ayında söz konusu güncellemenin kararlı sürümü indirilebilir olacak.

0 yorum :

Yorum Gönder

Reklam içeren yorumlar kesinlikle yayımlanmayacaktır

 
Teknoloji Haber Portalı 2013 © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top